Специална лекция по случай 20 години FEBA Alumni Club: „Разговор за Европа: Моите 15 години в Европейската комисия“ на Константин Лозев (Алумни Випуск 2004)

На 10 май от 15 ч. в зала 200 на Стопанския факултет ще се проведе специалната лекция „Разговор за Европа: Моите 15 години в Европейската комисия“ на Константин Лозев – Алумни Випуск 2004 и Policy Expert в DG TAXUD на Европейската комисия.

Г-н Лозев ще разкаже на аудиторията за кариерния си път в Европейската комисия, как наученото в Стопанския факултет е било полезно за реализацията му, и какви са кариерните възможности в Комисията. В края на лекцията ще бъде отделено време за въпроси и кариерни съвети за студентите на Стопанския факултет.

Лекцията е част от събитията по случай втория юбилей на Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ (FEBA Alumni Club). Каним всички настоящи и завършили студенти, както и приятелите на Стопанския факултет и FEBA Alumni Club.

Следете официалния сайт на FEBA Alumni Club, www.febalumni.org, за новите дейности и събития, свързани с 20-годишнината на Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.