Д-р Марина Стефанова и Жюстин Томс със съдействието на Стопанския факултет организираха безплатен уебинар „Компаниите и кризата – КСО и комуникации“

31.03.2020

На 31 март, чрез платформата zoom и със съдействието на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, д-р Марина Стефанова и Жюстин Томс организираха безплатен уебинар на тема КСО и комуникации в условията на корона вирус криза със силна практическа насоченост и добри практики.

В поредната онлайн-инициатива с подкрепата на Стопанския факултет се включиха над 40 участника.

Selfie 1

Д-р Марина Стефанова е експерт по корпоративната социална отговорност, консултант към UNIDO, директор „Устойчиво развитие“ в Българска мрежа на Глобалния договор на ООН , създател на CSR AdviceBox Series и ентусиаст, търсещ нови начини за популяризиране на устойчивостта в ежедневието ни.

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън, създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт. Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.