Кариерен клуб: Финанси Среща на успели алумни и студенти

12.01.2013

Капитал Кариери, 10 януари 2013

Среща на успели алумни и студенти

[stock.xchng]

Кои са уменията, необходими за професионален успех? И какво означава да работиш във фонд за финансиране на стартиращи компании? Каним ви на неформална среща с Ивайло Симов и Дилян Димитров, които ще споделят своя опит от първа ръка по темата и ще отговорят на въпросите ви. Датата на събитието е 15 януари.

Ивайло и Дилян са двама от основателите на Eleven, фондът за финансиране на стартиращи компании, подкрепен от Google, Springboard и много други партньори.

Преди Eleven Ивайло e директор на Global Finance за България. Има над 15 години опит в областта на инвестициите чрез дялово участие и сделки за над 100 милиона евро зад гърба си. Участвал е в борда на директорите на редица компании от различни сектори, включително ИКТ, услуги, бързо-оборотни стоки и ритейл. Ивайло има магистрратура по стратегическо управление в Стопанския факултет на СУ.
В последните 7 години Дилян е работил във фонда за дялови интестиции Bedminster Capital Management, като през последните 3 години е регионален мениджър за България. Преди това той е бил част от екипа на ING Bank, а също и на компания SEAF. Дилян е завършил стопанско управление в Софийския университет през 1998 г.

Организатори на събитието са Сдружението на възпитаниците на Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски” и “Кариерен клуб: Финанси” на Karieri.bg.

Срещата е част от усилията на “Кариерен клуб: Финанси” да осигурява полезна и практична информация за студентите и младите професионалисти чрез присъствени и он-лайн срещи с доказани професионалисти и дава старт на партньорство ни със Сдружението на възпитаниците на Стопанския факултет на СУ “Св. Кл. Охридски” .

Сдружението на възпитаниците на Стопанския факултет на СУ “Св. Кл. Охридски” е медиатор между настоящите студенти, възпитаниците на факултета, академичната общност, бизнеса, институциите и нестопанския сектор. Целта му е взаимна информираност и сътрудничество за повишаване качеството на икономическото и бизнес образование. Организацията е създадена през 2004 г. от 33-ма възпитаници на Стопанския факултет и до момента успява да изгради мрежа от над 1,000 алумни.

“Какво е да работиш във фонд за финансиране на стартиращи компании?”
Къде: Зала 420, Стопански факултет на СУ “Св. Кл. Охридски”, бул. “Цариградско шосе” 125, бл. 3
Кога: 15 януари, от 18.30 до 20.30.
Събитието е безплатно. Необходима е предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.
За информация и регистрация: Ана Начева, karieri@karieri.bg ; тел. 02/46 15 450
Моля, изпратете ни имейл, озаглавен “Участие в среща с алумни”, името и фамилията Ви, специалността, която учите (сте учили) и университета Ви не по-късно от 15 януари, 15 часа.

Източник: Karieri.bg